Dagen är kommen!

Nedräkningen är slut. Väntan är över. Ökenvandringen har avslutats. Arvid har födelsedag. 

Äntligen. Äntligen. Äntligen.

Vilken resa de här fem åren har varit! I nästan tre år var han det mest lättskötta barn jag någonsin hört talas om och sedan dess har han varit… betydligt mindre lättskött. Han har testat alla gränser jag kände till och en hel del gränser som jag inte hade en aning om att fanns. Han har tryckt på alla knappar och öppnat alla dörrar på vid gavel. 

Sällan är det lätt. Alltid är det roligt och givande och meningsfullt.

Jag lutar åt att lättskött är överskattat. Att det vi har är bättre. Vi älskar honom så ofantligt mycket och varje gång han visar att han vet det är en seger. För det är så mycket annat också att jag ibland har varit rädd för att kärleken skulle drunkna i allt det. Men han visar det ofta; att han vet att han är evigt älskad. Och det är han. En av vårt livs allra största gåvor. Varje kväll säger jag att jag är tacksam för att jag får vara hans mamma. Och varje kväll menar jag det.

I dag är det fest. Må alla icke-begagnade drönare i världen fira vår helt underbara femåring! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s