Varmt inombords

Jag vet att det har varit nio grader och regn och blåst i veckan. Det blir väldigt tydligt när man måste gå ut varje gång man vill byta våning i huset. Ännu tydligare blir det då livsnödvändiga rum finns på båda våningarna, det är liksom inte frivilligt att byta våning.Sovrummet är uppe. Köket nere. Toaletten uppe. Salongen (och därmed också duschen och tvättmaskinen) nere. Jag har dragit på mig en riktigt rivig halssjuka. Så jo. Jag vet att det har varit dåligt väder. 

Men jag har haft det så bra. Att frysa dygnet runt är irriterande men det är inte farligt om man har det varmt inombords. Och det är jag. 

Jag tröttnar inte på att dela liv. Jag tröttnar inte på att leva nära. Jag tröttnar inte på att vara omgiven av de människor som är min sommarfamilj. 


Bilder: Matilda Audas Björkholm

Advertisements

2 thoughts on “Varmt inombords

  1. Vilken vacker text och otroligt vackra bilder! Det ar sa mycket karlek i de bilderna. Att dela liv, jag tanker att det ar det allra finaste med sommaren. Det ar harligt nar vadret ar vackert men det allra vackraste med sommaren ar nog att de flesta har mycket mer tid an vanligt att umgas med dem de alskar. Tid att investera i relationerna med familj och nara vanner. Det ar det som ar “the point” med livet, allt annat ar detaljer. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s