Funderar på

Vad funderar du på, Amanda? 

Tack för att du frågar, facebook.

Jag funderar på hur ofantligt trött jag är just nu och vilken nåd det är att tröttheten oftast förstår att hålla sig undan när den verkligen inte ryms.

Jag funderar på hur mycket mer pengar vi skulle ha om vi bodde i Österbotten och på hur lite jag bryr mig om hur mycket mer pengar vi skulle ha om vi bodde i Österbotten.

Jag funderar på att människor och relationer är både det bästa och det svåraste i ett liv och att jag är tacksam över att de oftast är bra och inte svåra i det liv som är mitt.

Jag funderar på hur mycket kläder en familj på fem personer behöver för en resa på ett par veckor och kan konstatera att det verkar vara mycket.

Jag funderar på hur det kunde gå så att jag skulle köpa en amningsvänlig kjol för att det är så svårt att amma i mina klänningar men sedan kom ut ur butiken med en klänning.

Jag funderar på hur skönt det är att få vila i Gud och jag förstår att det låter märkligt för den som inte tror på Gud, men det är på riktigt min räddning en del dagar.

Jag funderar på hur sorgligt det var att lämna Helsingfors då det begav sig och på hur sorgligt jag vet att det kommer att vara att lämna Österbotten då det beger sig.

Jag funderar på att jag uppenbarligen inte sprang tre gånger den här veckan heller och att jag är förvånansvärt okej med att självdisciplinen får vika när det är för mycket.

Jag funderar på hur lite jag har stickat de senaste veckorna och på hur lite jag har läst de senaste månaderna och att jag inte alls är odelat okej med det.

Jag funderar på hur tidigt man kan gå och lägga sig en lördagskväll och lutar starkt åt att det klockslaget redan har varit och farit.

Kass Family Portraits by Kavilo Photography-54

Bild: Kavilo photography

Advertisements

One thought on “Funderar på

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s