Varje gång jag ber

– Hon ser ut som en rymdastronaut, utbrister en ivrig liten storebror.

Och jo, nog förstår jag vad han menar. Världens – förlåt, universums – absolut sötaste rymdastronaut.

I natt sover Hilde i den i särklass dyraste outfit hon någonsin haft på sin lekamen. Om den ger resultat är den värd sitt pris. Om inte har vi åtminstone försökt. 


Att hon ser lite lätt lidande ut har inget med dräkten och allt med greppet att göra. 

Det är irriterande och tungt och svårt med hudproblem, men det är inte farligt och jag är mycket medveten om det. Varje gång jag ber en bön för att Hildes hud ska bli hel ber jag en tackbön för att det är den bön jag ber. Och jag tänker på de föräldrar som ber helt andra böner.

Vi hoppas på vår rymddräkt! 

5 thoughts on “Varje gång jag ber

  1. Åh jag känner så igen allt du skriver om gällande hudproblem. Levde själv med fruktansvärd atopi i många år som barn, men plötsligt försvann allting över en natt. Men under den värsta tiden behövde jag också rullas in i bomull över hela kroppen- ingen astronaut men mer mumie. Styrka till er och Hilde!

  2. Jess! Det ser väldigt beskyddat och vårdande ut det där. Greppet också, alltså. Ja, isynnerhet greppet. 🙂

  3. Vår pojke fick också lindas in sådär som baby. Lillasyster har också dålig hud, men det där har vi inte behövt ta till. Massor med arbete när huden är dålig, men en vacker dag lättar det. Hoppas hon får hjälp av det! Kämpa på 🙂

  4. Nyfiken på om rymddräkten fungerar? 15 år sedan vi kämpade med liknande problem. Svårt att tro då jag ser den unge mannen med felfri hud idag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s