Att få vara din

I dag är ingen vanlig dag. Och nej, jag syftar inte på att det är flaggdag. Jag syftar på att det i dag är tretton år sedan jag sa ett ja. Mitt livs troligtvis allra viktigaste och mest avgörande ja. Han frågade om jag ville dela liv. OM jag ville.

Det kan mycket väl hända att ingen av våra årsdagar har varit mindre romantisk än den här. Vi talar verkligen inte blommor och choklad och biobesök och middag och tända ljus. Vi talar snarare barn som har varit ute för lite, ätit för dåligt och vaknat för tidigt. 

Men det kan å andra sidan hända att ingen av våra årsdagar har varit mera romantisk än den här. Trots många dåliga ingredienser har mitt sinne nämligen varit ljusare och lättare än på länge, länge. Och det finns ingen annan förklaring än att jag i dag har fått vara mera med min Fredrik än på länge, länge. 

Han är min viktigaste människa. Viktigare nu än för tretton år sedan. Och det kan hända att det inte finns något mer romantiskt än en kärlek som växer hela tiden. 

Älskling. Vi har roligare nu än då. Vi är tryggare tillsammans. Vi älskar varandra bättre. Vi behöver den andra mera. 

Jag älskar att få vara din.


Ungefär så här tänker jag mig att kärlek ser ut med en liten, liten människa i familjen. Att låta den andra sova och titta ömt. 

Bild: Matilda Audas Björkholm. 

Advertisements

2 thoughts on “Att få vara din

  1. Alltså dina kärleksförklaringar <3<3<3 Här sitter jag och lipar på jobbet. Vackert i det vardagliga slitiga, tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s