Att få vara din

I dag är ingen vanlig dag. Och nej, jag syftar inte på att det är flaggdag. Jag syftar på att det i dag är tretton år sedan jag sa ett ja. Mitt livs troligtvis allra viktigaste och mest avgörande ja. Han frågade om jag ville dela liv. OM jag ville.

Det kan mycket väl hända att ingen av våra årsdagar har varit mindre romantisk än den här. Vi talar verkligen inte blommor och choklad och biobesök och middag och tända ljus. Vi talar snarare barn som har varit ute för lite, ätit för dåligt och vaknat för tidigt. 

Men det kan å andra sidan hända att ingen av våra årsdagar har varit mera romantisk än den här. Trots många dåliga ingredienser har mitt sinne nämligen varit ljusare och lättare än på länge, länge. Och det finns ingen annan förklaring än att jag i dag har fått vara mera med min Fredrik än på länge, länge. 

Han är min viktigaste människa. Viktigare nu än för tretton år sedan. Och det kan hända att det inte finns något mer romantiskt än en kärlek som växer hela tiden. 

Älskling. Vi har roligare nu än då. Vi är tryggare tillsammans. Vi älskar varandra bättre. Vi behöver den andra mera. 

Jag älskar att få vara din.


Ungefär så här tänker jag mig att kärlek ser ut med en liten, liten människa i familjen. Att låta den andra sova och titta ömt. 

Bild: Matilda Audas Björkholm. 

2 reaktioner på ”Att få vara din

  1. Alltså dina kärleksförklaringar <3<3<3 Här sitter jag och lipar på jobbet. Vackert i det vardagliga slitiga, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s