Jag vill bli Maria Sundblom Lindberg

Det är onsdag. Bästa dagen. För då kommer Cirkus familj.

Nej, nu var jag inte helt ärlig. Onsdag kunde alltså vara bästa dagen. För då kommer Cirkus familj. Men jag tittar inte eftersom jag redan har tittat. För länge sedan. När alla andra slukade Skam slukade jag Cirkus familj. Jag såg hela säsongen på typ tre dagar. Och jag har sett de flesta avsnitten två gånger. Några riktigt, riktigt vassa har jag sett tre gånger.

Hur det kom sig att just det här programmet blev mitt bästa? Det finns hur många orsaker dom helst och jag listar några av dem: 

1. Maria Sundblom Lindberg. Ljuvliga människa. Modig, genuin, stark och välformulerad. Och snygg. Jag vill liksom bli Maria Sundblom Lindberg när jag blir stor. 

2. Sårbarheten och hoppet. Alla människor som vågar visa det som inte blev som tänkt och drömt. Men som hittat vägar framåt mot annat tänkt och drömt.

3. Skrattet. Att det finns i någon form i alla avsnitt. Att inget är så svart och svårt att skrattet skräms bort.

4. Tårarna. Att män gråter på tv. Älskar det. Mera sådant, till oss alla.

5. Berättelserna. Jag fascineras så oerhört av människor och jag fascineras ännu mer av relationer mellan människor. Kommer aldrig att tröttna. Det finns inget starkare och skörare än det som händer när vi försöker leva tillsammans med varandra. I precis varenda gäst finns det något att beundra. 

Jag är så glad att det görs viktiga och riktiga tv-program i så snygga förpackningar. Jag är så glad att Maria Sundblom Lindberg får människor att berätta och att hon delar det med oss. Jag är så glad att det blev en säsong två och jag hoppas så mycket på en säsong tre. 

I väntan på den bor jag på arenan. Flytta in du också! Här är adressen.

4 reaktioner på ”Jag vill bli Maria Sundblom Lindberg

  1. Jag sträck-tittade också på alla programmen efter varandra, på några kvällar. Älskar detta program! Tycker det kunde komma många många fler säsonger!

  2. Jag har också slukat Cirkus familj, men jag slukade även Skam. Cirkus familj är det jag söker kraft från när vardagen känns som idel slask i ansiktet. Skam är det jag nollar med när tankarna går för mycket till de där samma gamla besvären.

  3. Jag skulle önska att Maria gav sej lite mera mod att själv vara lika osminkad och naken som det hon blottlägger hos sina gäster.

  4. Tror du skulle gilla podden Mammapolis med Maria och Sandra Helsing. Själv tyckte jag väldigt mycket om att lyssna på dem. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s