Var ligger vi?

Det finns många sätt att visa kärlek på. Ett av mina är att sätta mig riktigt nära min Fredrik i soffan en stund innan avspark. Att se något inslag om någon spelare som jag glömt namnet på redan innan inslaget är slut. Att sjunga med i You’ll never walk alone. Att svara ja, absolut när han säger att vi borde åka till Anfield någon gång. Att höra experterna säga att den här matchen ju inte handlar om Liverpool och Chelsea utan om hela serien och serieledarna Chelsea och därpå fråga: 

– Var i tabellen ligger vi?

och med vi mena det fotbollslag som han älskat betydligt längre än han älskat mig. 

Det finns många sätt att visa kärlek på. Vissa är storartade och verkligt generösa (som att låta den andra åka på en veckas resa när ett barn är riktigt, riktigt litet). Andra är vad man nu orkar med en sen tisdagskväll veckan efter den storartade och generösa kärleken. 

Men alla sätt är sätt som för oss i rätt riktning; närmare varandra.

2 thoughts on “Var ligger vi?

  1. Så fint skrivet. Det är den lilla omtanken i vardagen som är det stora i en kärleksrelation. Som när Mannen i mitt liv åkt till jobbet tidigare än jag, och kaffebryggaren är laddad, eller den lilla lappen bredvid muggen med orden; Ha en bra dag. Älskar dig….. Det är kärlek för mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s