Var ligger vi?

Det finns många sätt att visa kärlek på. Ett av mina är att sätta mig riktigt nära min Fredrik i soffan en stund innan avspark. Att se något inslag om någon spelare som jag glömt namnet på redan innan inslaget är slut. Att sjunga med i You’ll never walk alone. Att svara ja, absolut när han säger att vi borde åka till Anfield någon gång. Att höra experterna säga att den här matchen ju inte handlar om Liverpool och Chelsea utan om hela serien och serieledarna Chelsea och därpå fråga: 

– Var i tabellen ligger vi?

och med vi mena det fotbollslag som han älskat betydligt längre än han älskat mig. 

Det finns många sätt att visa kärlek på. Vissa är storartade och verkligt generösa (som att låta den andra åka på en veckas resa när ett barn är riktigt, riktigt litet). Andra är vad man nu orkar med en sen tisdagskväll veckan efter den storartade och generösa kärleken. 

Men alla sätt är sätt som för oss i rätt riktning; närmare varandra.

2 reaktioner på ”Var ligger vi?

  1. Så fint skrivet. Det är den lilla omtanken i vardagen som är det stora i en kärleksrelation. Som när Mannen i mitt liv åkt till jobbet tidigare än jag, och kaffebryggaren är laddad, eller den lilla lappen bredvid muggen med orden; Ha en bra dag. Älskar dig….. Det är kärlek för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s