Får jag krama dig?

– Det här är säkert lite konstigt, men får jag krama dig?

Det är måndag och hon har haft sin sista lektion med mig. Någonsin. Och det är ju inte konstigt att man vill kramas då. Kanske ovanligt, men inte konstigt. Alls. Så vi kramas. Allt annat hade varit konstigt.

Det är onsdag och jag har haft min sista lektion. Inte någonsin, men på länge. En så här lång paus har jag inte haft sedan jag började jobba i augusti 2009 och trots att hela jag längtar efter bebis och mammaledighet var det med tårar i ögonen som jag gick från skolan i dag. Det finns så mycket att sakna.

Nu börjar en ny tid. En annorlunda tid. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s