Tjejmilen i tredje trimestern

Nej, det blev inget personligt rekord i dag när jag tog mig igenom min sjätte tjejmil. Men det var andra gången jag körde tjejmilen som gravid i tredje trimestern och i den kategorin blev det faktiskt personbästa på strax under en timme och tjugofem minuter. Min muminkropp orkade till och med småspringa ibland.

Jag älskar den här traditionen. Att få ett septemberveckoslut i Stockholm med mamma, pappa och systrar är magiskt. Alla andra gånger när vi ses är det så många andra med, och även om de andra förstås hör till numera är det fint att ibland få vara bara vi. Ursprunget. 

Det finns inga perfekta familjer, men det finns många bra. Jag är så glad i min.

Advertisements

One thought on “Tjejmilen i tredje trimestern

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s