Det är nära nu!

Jag har haft en dröm sedan jag var nio år ung. Och aldrig förr har den varit så nära som den är nu. Jag känner redan doften av den. I går skrev jag under ett kontrakt. I dag (igen) slipar jag på formuleringar. Snart snart snart är min allra första bok här.

Jag har skrivit ända sedan jag lärde mig skriva. Jag skrev överlånga uppsatser i lågstadiet, jag fyllde trettio-fyrtio dagböcker under tonårstiden och i över tio år har jag bloggat. Det är det här jag gör. Det är så här jag lever.

Och ändå känns det nu nytt och spännande och förvirrande och skrämmande och härligt. Ska mitt namn faktiskt stå på en riktig bok? Ska mina tankar omslutas av bokpärmar? Ska mina ord tryckas? Och läsas? Utan att jag kan radera dem bara så där eller ens alls om de plötsligt känns förhastade och ogenomtänkta?

Det är nära nu. Det är spännande nu. Det är lite för mycket nu. Men på det bästa av sätt.

Det var ju det här jag drömde om.

skriver

Advertisements

20 thoughts on “Det är nära nu!

  1. Stort grattis! Det jag minns från dina moddalektioner i Lärkan är att din passion för skrivande lyste igenom allt du ville lära oss. Är helt säker på att detta kommer att bli en fantastisk resa för dig, att få uppfylla en dröm är ju något vi alla strävar efter.

  2. En perfekt julgåva. Det här är definitivt en bok som gör mej lättad och förtröstansfull. Snart är den här vilket betyder att det blir lite mindre avgrund och mörkertrassel i världen hos dom som får läsa.
    Grattis. Att vänta bok och baby de e keikkor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s