Ett barn i himlen

I dag fick jag säga hejdå till en människa som jag egentligen aldrig fick säga hej till. Det kan bli så när man säger hejdå till en liten som inte fick ta ett enda andetag. Kring den minsta kista jag någonsin sett satt vi en svartklädd skara och grät. Grät över det liv som aldrig fick bli och grät över den famn som är tom trots att det finns mer kärlek där än i de flesta andra famnar.

Saknaden och sorgen. Jag var på ett sätt beredd och på ett annat sätt inte alls. Vi har ju sörjt i två månader redan och ändå var sorgen alldeles ny.

Min vän har ett barn i himlen. Och hon kommer alltid att vara hans mamma. Jag bara önskar så innerligt att hon hade fått ha honom hos sig här på jorden. Och jag bara önskar så innerligt att mitt barn  hade fått leka tillsammans med honom. Jag vet ju att han hade varit helt underbar. Med en sådan mamma blir det så.


 

Advertisements

2 thoughts on “Ett barn i himlen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s