De måste älska oss

De måste älska oss. De måste verkligen älska oss. De som kommer med tre barn och husvagn, parkerar på vår sommarhusgård och stannar en natt. Trots att de gjorde samma resa för någon vecka sedan och det då regnade hela tiden och vi frös hela tiden och längtade efter att dagen skulle ta slut. De lämnar sitt välfungerande och vackra hem för oss och vårt sommarhem som är många saker men verkligen inte välfungerande och vackert. För att det är min födelsedag. 

Det övergår mitt förstånd. Det bara måste vara kärlek. 

Och när natten nästan kommer går vi på promenad, jag och min bästa vän och min syster. Två av de kvinnor i världen jag älskar mest och saknar mest i min vardag och minst i mitt semesterliv. För i det livet finns de så nära som de alltid borde finnas. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s