Trosmysteriet

Och ja, det är meningen att rubriken ska få inlägget att låta som en bok om LasseMaja. För här skulle det behövas detektivhhälp. 

I torsdags återförenades vi äntligen, jag och den väska som kanske sett mer av Finland än sin ägare. 48,60 euro fick jag betala för att få tillbaka väskan från Rovaniemi. Sällan har en femtiolapp gett så mycket utdelning.

Allt fanns ju kvar. Mina klänningar, mina hudvårdsprodukter (alltså känslan när huden får sig en omgång efter tjugosju dagars paus), min pyjamas och allt annat. Varje strumpbyxa fanns kvar. Plus ett par trosor som aldrig varit mina. Ett par nyinköpta med lapp kvar. Som jag är hundratusen procent säker på att jag inte har köpt.

Jag tycker det är ett mysterium. Att man kan förlora en väska (för en tid) men vinna ett par trosor. Hur har de hamnat där? Vad har min väska varit med om? 

Advertisements

2 thoughts on “Trosmysteriet

  1. Haha, så klockren rubrik! Jag var säker på att det skulle komma ett något djupare inlägg angående tro och dylika saker. Förvåningen att se ett par trosor på bild när jag scrollade neråt innan jag läste mera än rubriken.. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s