En sådan dag

  

Ännu igår och en halv idag var vi fler än vanligt i sommarhuset. Älska att vännerna stannade en natt till! Gårdagen blev en pilbågarnas dag. 

   
 
Jag tycker Ingrid var ovanligt snygg igår. På något sätt helrätt i långkofta, gummistövlar, korta shorts och slarvig hårknut. Skön kontrast till de nitar och det läder som till vardags beklär hennes lekamen. 
   
 
Vi upptäckte en sann diskare i Arvid. Både mellis- och middagsdisken tog han hand om. Med en vuxen sköljare gick det alldeles tillräckligt bra. 

  
På kvällen fick vi  vuxna se teaterföreställningen Robin Hood. Om vi uttrycker det milt var föreställningen inte redo att möta sin publik. Men det är ju fint att de har roligt. 

  
Här är Lille John och en vakt. Ser ni väl. Jag vet inte vad som händer i den här scenen. Inte för att jag inte minns utan för att jag aldrig visste. 

   
 
Och sedan erbjöd vi kvällsdopp och åtta barn av åtta möjliga nappade. 

 
Och han var med oss igen efter en arbetsvecka i Helsingfors. Wohooooo!

  

När barnen borde ha sovit åt vi vuxna väldigt, väldigt god mat och sommarens bästa jordgubbar med vaniljglass och vispad grädde.
  
När barnen sedan sov satt vi i köket och pratade pratade pratade. Utan avbrott. Alldeles för länge. Och alldeles för lite. Tillräckligt blir det ju aldrig. Möjligt är det ju så sällan. 

En sådan dag kom och gick. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s