En trettioandra födelsedag

   
 
Jag vaknade (jo, faktiskt vaknade) till födelsedagssång och frukost på sängen. Gratulerades av världens bästa grupp. Fick sedan äta ett halvt morgonmål för mig själv i sängen. Under andra halvan låg jag under min tvååriga son och min fyraåriga syster- och guddotter medan de tävlade med ord och sparkar om vems jag var mest. 

På eftermiddagen skulle vi födelsedagsfika med föräldrarna på deras sommarställe. Trodde jag. Alla andra trodde och visste att det skulle bli överraskningskalas för mig. 

   
 De känner mig. De som vet att det jag gillar allra mest är att få vara med dem jag gillar allra mest. Älskar att skratta tillsammans med mina vänner och min familj – samtidigt. Älskar när de får träffa varandra, några av de människor jag delar vardagsliv med och några av de människor jag delar semesterliv med. Världar möts. Älskade människor möts.
  
Jag och den människa som alltid funnits där. 

  
Jag och den vän som fick idén och tillsammans med mamma verkställde. 

   
 Dessa två får vi inte nog av. Jag har redan tappat räkningen för hur många gånger vi setts i sommar. En sådan räkning vill jag gärna tappa.
  
Och de här två! De hade skrivit en dikt till mig och överräckte den läckraste av fruktkorgar. Helt utan frukt. 

  
Att säga att födelsedagen var bra är att säga alldeles för lite. 32 är bäst hittills!

Advertisements

2 thoughts on “En trettioandra födelsedag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s