Jag skulle kunna berätta

Jag skulle kunna berätta att vi har varit i London. Först jag och Fredrik och sedan jag och Fredrik och våra bästa vänner.

Jag skulle kunna berätta om hur det var att i flera dagar bara få och få och få. Min insats för omvärlden var minimal om existerande.

Jag skulle kunna berätta om den hur det är att sjunga Amazing grace med tusentals andra till orgeln i Roayl Albert Hall.

Jag skulle kunna berätta om den enhet som kan finnas när människor från hundra olika länder och olika kyrkor möts i den tro som ändå förenar.

Jag skulle kunna berätta om hur det är att springa med sin man i Hyde park.

Jag skulle kunna berätta om hur det är att vara på engelsk mark när en ny kunglighet blir nationen given.

Jag skulle kunna berätta om hur jag i något skede var helt säker på att jag inte skulle klara av att inte shoppa och började planera mitt misslyckanden och mäta det i pund och plagg. Och om segerkänslan när jag sedan insåg att jag visst klarade det. Det enda jag köpte var springstrumpor och strumpbyxor, det enda jag hade tänkt köpa.

Jag skulle kunna berätta om hur det är att få vara med bästisarna i tre hela dagar. Utan våra barn och utan deras barn. Prata prata prata prata prata prata prata.

Jag skulle kunna berätta om hur varje dag kändes ofantligt lång men samtidigt gick ofantligt snabbt.

Jag skulle kunna berätta om hur det är att under fem dagar inte äta en enda protein eller näringsrik kolhydrat och vara mer än okej med det.

Jag skulle kunna berätta om hur det var att få se mer av det jag vill se mer av i mitt eget liv. Ny längtan, nya drömmar, nytt hopp och nytt mod.

Jag skulle kunna berätta. Men just nu vill jag hålla det mesta för mig själv. Så där som vi ofta vill med det allra största.

Må detta förbli det allra största för mig.

  
Jag har aldrig påstått mig vara en vass fotograf, men att det här är vad min kamera bidrog med är ett bottennapp till och med för mig själv. Vi i hotellhiss.

Advertisements

2 thoughts on “Jag skulle kunna berätta

  1. Det gör! Den här resan gav så mycket på så många sätt. Lite jobbigt att märka hur snabbt vardagen smakar vardag igen sedan. Å andra sidan tycker jag egentligen att vardag smakar ganska gott.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s