Ännu ett undantag

Fredrik Backman hade skrivit tre böcker. Alla har fått mig att skratta högt. Alla har fått mig att gråta. Så när det gick att förhandsbeställa hans fjärde bok så förhandsbeställde jag. Förstås. Trots att jag inte känner honom och trots att vi ju egentligen har alldeles för många böcker redan med tanke på att vi inte bor i ett palats. Vi kan kalla denna fjärde bok för ännu ett undantag från regeln att inte köpa böcker.

Efter ungefär fyrtio sidor kan jag ana att jag inte kommer att bli besviken. Fredrik Backman verkar ha gjort det igen. Det här är ett undantag jag inte kommer att ångra.

Advertisements

7 thoughts on “Ännu ett undantag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s