Ännu ett undantag

Fredrik Backman hade skrivit tre böcker. Alla har fått mig att skratta högt. Alla har fått mig att gråta. Så när det gick att förhandsbeställa hans fjärde bok så förhandsbeställde jag. Förstås. Trots att jag inte känner honom och trots att vi ju egentligen har alldeles för många böcker redan med tanke på att vi inte bor i ett palats. Vi kan kalla denna fjärde bok för ännu ett undantag från regeln att inte köpa böcker.

Efter ungefär fyrtio sidor kan jag ana att jag inte kommer att bli besviken. Fredrik Backman verkar ha gjort det igen. Det här är ett undantag jag inte kommer att ångra.

7 reaktioner på ”Ännu ett undantag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s