Min återkomst i bloggvärlden

Det blev en ofrivillig bloggpaus då min blogg vägrade ta emot både mig och besökare under ett par dagar. Det är väl så när man bloggar på papper.fi ännu flera år efter att alla andra slutade med det. Är det värt det?

Jag hade gärna sett att min återkomst i bloggvärlden hade präglats antingen av djup eller glädje. Nu blir det istället ett inlägg som andas frustration, irritation och något som börjar likna ilska. Små dåliga moment hopade sig till några timmar den här kvällen och också små moment blir jobbiga när de är dåliga och många.

Jag orkar inte förklara. Men du får bygga en berättelse av följande ingredienser; för få vuxna, för många barn, punktering, autobahn, hotellrum som inte kan användas och inte får avbokas, läggdags som spårade ur.

Jag som trodde att jag skulle springa en halvtimme efter åtta och sedan vara vederkvickt och beredd på mys med Fredrik från nio. Jag som trodde att den där halvtimmen skulle bli kvällens pärs.

Ha! Lite visste jag.

Här skriver vi 22.26 och vi har fortfarande barn som inte hålls på mattan.

Nå. Någon gång ska jag väl skratta åt den här kvällen också. Kanske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s