Välja bort livet

I något skede igår mådde jag så dåligt i min sviktande hälsa att jag fann mig själv tänka att jag kanske skulle välja bort livet om läget igår var lika med livet alla dagar. Jag är ju inte känd för att vara speciellt odramatisk, men ändå. Det borde vara en mänsklig rättighet att få ligga under täcket med böcker och godis när man är sjuk. Den mänskliga rättigheten tackade man uppenbarligen nej till när man blev förälder. Jag glömmer det efter varje sjukdomsanfall och blir så brutalt påmind nästa gång hälsan tryter.

Idag är det lite, lite bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s