Röda tegelväggar

20140523-203159-73919329.jpg

Jag är på en plats där det finns röda tegelväggar. Jag vet inte vad röda tegelväggar är för dig, men för mig är det lägergårdar.

Just de här röda tegelväggarns finns på en lägergård där jag aldrig varit förut. Någonstans i Sjundeå, om jag förstod vår GPS rätt. Rätt nära Evitskog, sa han som också vet att närmsta butik är ungefär 15 km bort.

Här är vi nu med ett trettiotal av sommarens skriftskollägers hjälpledare. Några av dem är på sin fjärde hjälppis-helg och jag älskar att de fortsätter komma tillbaka och att vi fortfarande får ha med dem att göra.

Jag och barnen så att säga testkör läger nu. Hur det går nu blir avgörande för om vi hänger med på läger i sommar. Efter en och en halv timme här lutade det kraftigt åt… nej.

Arvid är, naturligtvis, yrare än vanligt. Han älskar den här enorma byggnaden i två jättevåningar med lite labyrintlik design. Medan jag vände ryggen till och fällde upp hans resesäng hann han fly upp till andra ändan av andra våningen. Vi gick och ropade på honom. Hans buseskratt var vår enda ledtråd. Till sist hittade vi honom på en träbänk i ett brasrum. Ett brasrum som jag seriöst inte skulle hitta till igen om jag ens försökte.

Så att. Nu sover han i sitt rum. Och vi andra ska snart dricka kvällste. Så just nu känns det ju bara bra. Men det hinner ju ändra många gånger ännu.

Stay tuned.

En reaktion på ”Röda tegelväggar

  1. Det kan vara ganska jobbigt med två barn och speciellt med en snabb 1-åring på ett skribaläger. Jag har ibland varit för positiv och tagit sådana utmaningar som inte har varit värd all möda, t.ex. en körresa till Ungern med en krävande ettåring. En stor del av tiden var jag tvungen att vara ensam med barnet. En semesterresa till Italien med en 3-åring och en 1-åring samt 3 singelkvinnor (mina man var inte med) var också en katastrof på många sätt. Det brukar funka bäst för oss att jag umgås med egna vänner eller släktingar då mannen är på skribalägret. I år blir det lite jobbigt: när jag kommer hem från mitt skribaläger har mannen just åkt bort till hans läger som ligger långt bort från oss 😦 PS: Du ser väldigt fin och vacker ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s