Vår hemresa

Typ kvart före fyra idag satt jag ensam i bilen och väntade medan resten av gänget tog sig en kisspaus som gjorde att vår hemresa tog tre minuter längre. Kanske värt det.

20140421-195151.jpg

Ett par timmar senare tog vi oss en matpaus. Vi och hälften av Finlands befolkning tyckte att hamburgare i Toijala var en bra idé. Ingrid ägnade sig främst åt pommeskonst.

20140421-195359.jpg

Varför hon valde att skriva just Arvid? Jo, för att han firar ett förlängt påsklov hos sina farföräldrar i Österbotten. Och Ingrid, som dessvärre verkar ha ärvt min dramatiska ådra, saknar redan ihjäl sig. Vi som trodde att hon skulle njuta av ett par dagar med vår fulla uppmärksamhet trodde tydligen fel. Elva gånger har hon fällt tårar. Tre av de gångerna har jag hakat på. Jag har också räknat ut hur många procent av Arvids liv jag kommer att gå miste om nu när han lever det goda livet hos sin farmor och farfar.

Sådana är vi. Tydligen.

2 reaktioner på ”Vår hemresa

  1. Och jag som gömde undan Arvids röda jacka då ni var här har ju en legitim orsak att besöka farmor och farfar om andan faller på någon dag under det förlängda påsklovet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s