Härleda mina drömmar

Ha! Jag fick faktiskt nästan på minuten tre timmar i sträck en gång i natt. Borde så ha önskat mig mera.

Drömmarna blir roliga när sömnen är hackig. Jag brukar alltid kunna härleda mina drömmar, men de senaste nätterna förstår jag ingenting. Natten till igår skulle jag gifta mig med min vän Kaj (som i Kaj Korkea-aho). Och i natt gick jag genom Vasa i kallaste, snöigaste vinterväder i klädd ett par träskor i Ingrids ödmjuka storlek 28. Jag hade nämligen glömt mina ballerinaskor i butiken där jag provade träskorna. Det finns så många frågor där.

1. Varför hade jag ballerinaskor mitt i vintern?
2. Varför provade jag skor som jag skulle ha åt Ingrid?
3. Varför köpte jag träskor åt Ingrid som kan vara den bekvämaste typ jag känner?
4. Varför var alla butiker i Vasa öppna till klockan 23 en helt vanlig midvinterlördag?

Nå, jag fick tre timmar i sträck i begynnelsen av natten. Sedan en rad avhuggna timmeskorta sömnpass kryddade med hostattacker. Det blir fest när alla blir friska igen. Om alla blir friska igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s