Härleda mina drömmar

Ha! Jag fick faktiskt nästan på minuten tre timmar i sträck en gång i natt. Borde så ha önskat mig mera.

Drömmarna blir roliga när sömnen är hackig. Jag brukar alltid kunna härleda mina drömmar, men de senaste nätterna förstår jag ingenting. Natten till igår skulle jag gifta mig med min vän Kaj (som i Kaj Korkea-aho). Och i natt gick jag genom Vasa i kallaste, snöigaste vinterväder i klädd ett par träskor i Ingrids ödmjuka storlek 28. Jag hade nämligen glömt mina ballerinaskor i butiken där jag provade träskorna. Det finns så många frågor där.

1. Varför hade jag ballerinaskor mitt i vintern?
2. Varför provade jag skor som jag skulle ha åt Ingrid?
3. Varför köpte jag träskor åt Ingrid som kan vara den bekvämaste typ jag känner?
4. Varför var alla butiker i Vasa öppna till klockan 23 en helt vanlig midvinterlördag?

Nå, jag fick tre timmar i sträck i begynnelsen av natten. Sedan en rad avhuggna timmeskorta sömnpass kryddade med hostattacker. Det blir fest när alla blir friska igen. Om alla blir friska igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s