Delar i den andras liv

Trots att jag och Fredrik delar livet finns det vissa delar i den andras liv som vi faktiskt inte alls delar. Mycket av det där odelade livet utspelar sig på internet. Fredrik tittar in på tio olika Liverpool-sidor tio gånger om dagen (erkänner att jag uppskattar rätt vilt här – det är som sagt ett ytterst odelat liv) och jag har noll förståelse. Noll.

I natt delade vi liv på det sättet att vi båda drömde dramatiska drömmar. Jag skyller på det avsnitt av Homeland som vi såg lite för nära läggdags.

Fredriks dröm gick ut på att det var ett bröllop som gick av stapeln på två båtar och så började den ena båten sjunka. Nåja.

Det roliga med Fredriks dröm var att han på det där bröllopet umgicks med Liverpoolspelaren Luis Suárez och försökte få Ingrid att leka med Suárez’ dotter Delfina. Ha.

Ännu roligare blev drömmen av det faktum att Fredrik själv också spelade i Liverpool. Och han pratade om det med Suárez som tjänar 170 000 pund i veckan. Fredrik själv tjänade nämligen bara sin vanliga prästlön, men menade att han hade gått med på det eftersom han är ett fan av Liverpool.

Jag kan tycka att drömmen är fruktansvärt rolig. Men jag kan på inget sätt förstå. Den där delen av hans liv är nog bara hans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s