Allt eller inget

Min något extrema personlighet visade igår sitt tryne när jag upptäckte candy crush. Jag har ingen aning om hur spelet kunnat gå mig förbi hittills och i nuläget kan jag inte bestämma mig för om det är min största glädje eller min största sorg att det först nu blivit en del av mitt liv. Något där mittemellan är det förstås inte. Jag fungerar tyvärr inte så.

Jag spelade och spelade och spelade igår. Lovade mig själv att jag får spela till elva, men sedan måste jag sova. Lovade sedan att jag får spela upp de liv jag har kvar klockan elva, men sedan måste jag sova. Lovade att jag får köpa ett paket liv eftersom jag just då lärt mig vad jellies är i spelet (minst sagt avgörande information, ni som spelar vet vad jag menar), men sedan måste jag spela.

Någon gång när klockan var närmare ett än halv ett slutade jag spela. Och lovade mig själv riktigt på riktigt att de liv jag köpte igår var de enda jag någonsin köper i candy crush. Det är farligt att öppna den dörren.

Som bäst åker jag tåg. Väntar på nya liv, ty jag har fastnat någonstans i Lemonadsjön. Väntar ändå ännu mera på att om två timmar och femtiofyra minuter återförenas med min familj. Sedan vill jag krama dem alla alla minuter resten av dagen och aldrig någonsin vara ifrån dem igen.

Se där. Lite allt eller inget. Igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s