Feberyra

Att jag igår klagade på uteblivna springturer känns idag som ett skämt. Hela jag är en hälsomässig nerförsbacke. Jag somnade tio igår men vaknade vid midnatt och låg vaken till kvart över fyra. Det blev fyra nattliga timmar med feberyra och kall- och varmsvettningar om vartannat. Ibland hade jag för varmt om jag hade underkläder och ibland hackade jag tänder av kyla i fleecetröja och yllesockor.

Usch. Idag lever jag på näsdukar och varma drycker och vilopauser. Och tänker – igen en gång – att hälsa aldrig är överskattat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s