Ett hån

Denna dag var och är ett hån mot vår vi-lever-ett-så-skönt-och-stressfritt-livinställning. Ha! sa den här dagen och små- eller rentav storskrattade oss rakt i ansiktet. Vi blev besegrade av idag. Må morgondagen bli besegrad av oss.

Men visst fanns det en stund av frid och glädje. Stunden med vår gudson. Och stunden därpå när också hans mor var med. Vi njöt förstås mest av sällskapet, men det ska erkännas att vi också sög i oss ytor (det har vi inte för mycket av nu), diskmaskin och att kunna öppna toalettdörren utan att den krockar i en barnsäng i tamburen. Det ska erkännas denna dag då vi firar tre veckor i vårt tillfälliga hem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s