Rörrenoveringen del 6

Jag tar inte tillbaka något i mitt förra inlägg, men jag måste ändå balansera upp det lite. För min egen sinnesfrids skull. Så jag listar några goda ting just här och just nu.

1. Att vi fick flytta tillfälligt till ett hem och inte till en tom och kall lägenhet.

2. Att det fanns glass i frysen när vi kom hit. Visserligen kom den knappast dit igår eftersom den var täckt av is, men jag hade verkligen inte råd med att vara noga och den smakade himmelskt.

3. Att vi har fått så mycket hjälp. Utan svärföräldrar och vänner vet jag inte hur vi skulle ha klarat det här.

4. Att Ingrid har levererat så ofantligt bra de senaste dagarna. Tre dagar inomhus utan leksaker (eftersom de packades ner först – hur tänkte vi där?) och hon har varit en klippa.

5. Att – och nu kommer det absolut bästa av allt – det här eländet som heter rörrenovering börjar på allvar nu och varje dag är faktiskt en dag närmare slutet istället för närmare början som läget varit hittills. Vi har ju vetat om renoveringen ända sedan vi först spanade in lägenheten sommaren 2010, den har legat som en skugga över oss hela tiden. En sådan skugga som man vet att man måste möta någon gång. Nu möter vi.

3 reaktioner på ”Rörrenoveringen del 6

  1. Amanda! Vi har kollat på ert pensionsbomb-magasin och du var ju helt fantastisk som debattledare! Så peppad, så right on. Smart. Saklig men bestämd. Lite vänlig också. Fantastiska kvinna!

  2. Ta det lite pö om pö så ska du se det går bra. Lite i gången så hittar ni ett liv i denna lägenhet också. Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s