Utan kjol

I den känslomässiga berg-och-dal-bana (med betoning på berg) som är mitt liv finns en massa superdagar, några få sällsynta dagar och en del pissdagar. Denna dag är en pissdag även om urinen nog ljusnat mot kvällen. Om vi säger såhär: det störde mig inte ens att jag alldeles för sent märkte att jag hade gått till butiken utan kjol. Leggings – har det blivit byxor sedan sist jag kollade?

4 thoughts on “Utan kjol

  1. Haha! I början av nittitalet var leggings inte underkläder, så du kan pusta ut och tänka att du är coolt retro. Till tröst: när jag viker tvätt numera har jag nästan bara pyjamasar i min hög med rena kläder. Igår klädde jag inte på mig alls. Det är ju så jobbigt vissa dagar. Och en gång åkte Lovis och jag till Halpa-Halli i bara pyjamasar (vi drog på oss ytterbyxor och -jackor för att det inte skulle vara så kallt) när vi hade lite bråttom.

    Hoppas du får en bättre dag idag! Kram!

    • Att klä på sig för hemmadagar är alltid jobbigt. Men att efter några sådana dagar få ta på sig något som tål dagsljus är typ… helande.

  2. Enligt min svåger, som just kommit hem från en Londonresa, lär i alla fall strumpbyxor vara de nya byxorna. Alla tjejer gick omkring i enbart strumpbyxor, topp och jacka. Och eftersom vi finländare hänger efter några år i modesvängarna borde du ju vara på helt rätt väg! Du ska se att du är en riktig trendsetter! 😉

    • Härliga nyheter. Hoppas Londonborna kan ta urtvättade, noppiga leggings som strumpbyxor. Och hoppas att de äldre kvinnor och män som handlade samtidigt som jag följer med engelska modetrender och inte bara fördömde min outfit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s