Värt det

Den uppmärksamma kanske kommer ihåg att delar av mitt hår dog i somras efter en behandling som skulle göra mitt hår rakt. Och den riktigt uppmärksamma kanske kommer ihåg att jag funderade på om det var värt det.

Jag tror jag har kommit fram till att svaret är ja. Sedan början av juli har jag inte en enda gång plattat eller fönat mitt hår och jag har trots det alltid kunnat ta mig in genom normalbreda dörröppningar, något som inte alltid var fallet tidigare de gånger jag bejakade mina lockar. Men att slippa fön och plattång är inte den största segern. Nej, den största segern är helt klart att jag inte mera är rädd för regn utan bara tycker att det är mindre trevligt än solsken. Sådär som ni andra säkert alltid har reagerat på regn. Känslan av att kunna gå hem från jobbet i regnväder och veta att vattendropparna gör håret vått snarare än omvandlar hela frisyrens struktur är fantastisk.

Så, ja. Det lutar starkt åt att det nog var värt det. Trots att jag har kortare hår än jag egentligen skulle kunna och vilja ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s