8 thoughts on “Präst

  1. Vilken fin bild!!! NI ser alla så vackra ut. Helt otroligt att din mage är fortfarande så liten!!! Min mage har alltid varit världens största under graviditeterna! Därför har jag svårt att förstå dem som tycker att de saknar efter sina graviditetsmagar. Däremot ser du så fräsch ut!

    • Tack för komplimangen, Elina! Som gravid antar jag att man aldrig känner sig riktigt helfräsch, så det värmer. Mina systrar är alltid strålande. Alltid.

      • Jag tycker också att den är snygg och passar väldigt bra till Emma! Nästa vecka har jag planerat att prova den nya prästdräkten eller snarare olika varianter av den. Min väninna kommer med så att det blir en rolig grej tillsammans.

      • Jag tycker också den är fin. Den tidigare känns på något sätt ganska “tantig”. Roligt också att den nya går att kombinera på så många olika sätt!

      • “Vuokko-dräkten” är verkligen tantig. Jag avskyr den. Jag har använt den bara under graviditeterna. Det säger något om jackan 🙂

    • Ha! Du har så rätt, Hannele! Det verkar bli svårt att åstadkomma sådant i den här familjen, men vi får jobba på det. Vi ses imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s