Valborg

Och år 2012 firade jag valborg med tre systrar, en svåger, wordfeud med de just nämnda och en påse ostbågar. Och strilade därmed en tonårig version av mig själv i linsen. För det känns oförskämt bra och jag skulle inte ändra på något alls. Eventuellt skulle Fredrik kunna vara här.

2 reaktioner på ”Valborg

    • Jag tror jag sov redan när andra halvlek började, så att stanna hemma var nog det enda vettiga beslutet. Tenderar också somna ifrån filmer numera. Men jag har ju något att skylla på =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s