Lucka 21: Berätta om någon som du älskar

Åh, dessa kalenderfrågor som egentligen bara kan besvaras med att de är så många. För de är ju det. Så många som jag älskar. Jag har fått många älskvärda i mitt liv. Vilken glädje att det är så. Varje dag är jag tacksam och förundrad.

För mig är kärlek väldigt mycket mera en vilja och ett val än en känsla. Kanske lite oromantiskt, men väldigt sant. Egentligen tycker jag att det är så med det mesta i livet. Så mycket är upp till oss själva. Så mycket avgör vi själva i högre grad än våra omständigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s