Lucka 19: Berätta om en vän som bor långt bort

Faktum är att de allra flesta av mina vänner bor så relativt nära att Österbotten känns riktigt långt borta. Och där har jag många viktiga människor. Jag kunde berätta om flera av dem. Det skulle de vara värda. Jag kan omöjligt välja ut en av dem. För det skulle de alla vara värda.

Att inte få dela vardag med alla sina vänner är väl en del av verkligheten. En tråkig del, men en lite ofrånkomlig del. Att sedan alltid hitta tillbaka till varandra så fort man träffas är plåster på de sår som den ofrånkomliga verklighetsbiten river upp.

5 reaktioner på ”Lucka 19: Berätta om en vän som bor långt bort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s