Vara vild

Jag hade bestämt mig för att låta julgranen vara vild i år, ta med Ingrid i pyntplanerandet och låta hennes fördomsfria smak spela roll. Efter att ha sett hennes tolkning av en vacker lillajulgran är jag säker på en sak: om jag låter henne vara med kommer den stora granen faktiskt att bli vild.

20111128-212318.jpg

Ja, du ser rätt! Där finns bland annat verktyg, spadar, ett plastplåster, ett lejonnos och en älgmössa. Den här dansade vi kring när vi sjöng Gud som haver i kväll. Det kändes livsbejakande på något sätt.

En reaktion på ”Vara vild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s