Pussel

Eftersom Ingrid växer upp i Helsingfors känner jag att vi måste börja introducera henne för den finlandssvenska kulturen (hon kommer inte att klara sig med enbart den rikssvenska). Den finlandssvenska för små människor är väl primärt buu-klubben. Så vi tittar nu. Och idag visas ett program som heter Pussel. Jag känner mig tveksam. Är faktiskt på inget sätt såld och jag brukar försöka vara okritisk. Är det bara jag? Eller det faktum att vi ser sista delen i serien? Eller är det inte ett speciellt bra program?

4 reaktioner på ”Pussel

  1. Det är ett program för vetgiriga 5 åringar (vår älskar det!!!). Smått rastlösa 3-åringar kan istället titta på torsdag, för då kommer Bärtil (vår 3-årings favorit o som julkalender i år). (o det passar också för trötta mammor att slumra till)

    • Min 3-åring tyckte faktiskt om Pussel. Det var nog bara min kvalitetskontroll som programmet inte riktigt kom igenom. Bärtil är faktiskt en succé! Vi ser fram emot julkalendern.

  2. Pussel är nog för lite äldre barn, mina vill inte se det eftersom det handlar om något spöke emellanåt. Men alla andra dagar gillar de. 3-åringens favoriter är Bärtil och Brandman Sam. Och snart börjar ju julkalendern.

    • Oj, ett spöke också? Det reagerade Ingrid nog inte på. Ibland tycker jag att hon verkar vara nästan ruskigt förhärdad. Vi är väldigt laddade för julkalendern. Också jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s