Tider

I går lekte vi gammal god tid. Spontant blev det bara så utan att vi hade tänkt det ens lite.

För det första åt vi skamlösa (tolka själv vad det innebär) mängder jordgubbsglass och mindes då vi i början av vårt förhållande ganska ofta åt jordgubbsglass, vispgrädde och varm chokladsås ur Fredriks sambos ölstop. Goda tider.

För det andra såg Fredrik en film som var av den kalibern att jag satt i rummet bredvid och gjorde helt andra saker. I ärlighetens namn skulle jag i vårt förhållandes verkliga barnskor ha suttit där och sett filmen ändå för att jag inte riktigt vågade säga att jag var rädd för psykologiska trillerfilmer. Hemska tider.

Skönt att man kommit någonstans både som människa och som förhållandemedlem på de nio senaste åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s