Att hon förstår

Jag gick inte under, men det var ohyggligt nära. Jag läste ut hela boken på en timme och skrattade så jag grät flera gånger. Vid ett tillfälle var jag tvungen att ringa en av mina systrar och läsa en av texterna högt för henne. Det gick sådär. Jag hade svårt att få fram orden mellan mina kvinnliga frustningar av skratt. Min syster nästan hyperventilerade å sin sida och stämningen var kaotisk och vild. Men lyckan var stor, lyckan över att dela något som får en att skratta så ohämmat.

Jag visste att hon skulle förstå. Jag älskar att hon förstår.

Detta och föregående inlägg är alltså att se som rena men helt oköpta reklaminlägg för boken Vanlig som ett munsår i februari. För att livet blir lite roligare.

20111030-202904.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s