Ambivalent

Jag har haft ett väldigt ambivalent förhållande till mina dagar utan man och barn. Å ena sidan är det ju så fruktansvärt skönt att utöver jobbet faktiskt få göra precis vad man själv vill. Å andra sidan är det ju tomt då de bästa man vet och har inte finns hos en. Och när jag på morgonen hörde Ingrid förkunna för sin far att hon kommer att sakna mamma kändes det bara dåligt. Men när jag nu får bilder som de här inser jag att hon har det väldigt bra på sin höstsemester.

20110926-164435.jpg

20110926-164448.jpg

0 reaktioner på ”Ambivalent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s