Jag har

Jag har flyttat ut ur förlossningssalen.

Jag har läst lite ur min favoritförfattares nyaste bok och än en gång utmanats på just det sätt som jag tror att jag både vill och måste utmanas.

Jag har cyberdejtat en ovanligt ljuvlig människa som bor på helt fel ställe och medan vi gjorde det både skrattade och grät vi (ja, det låter klichéaktigt och ganska irriterande, men vi gjorde just precis det och det var helande).

Jag har fattat ett litet beslut gällande mitt bloggdilemma.

Jag har upptäckt att också en annan av de fem Alftons-böckerna från biblioteket är åtminstone lite konstig. Kanske författaren i något skede blev mera produktiv än man borde vara. Det har ju kommit ut nya böcker om killen i fråga i nästan fyrtio år. Bara det.

Jag har insett att jag absolut borde gå och sova nu eftersom morgondagen inte lär hälla nåd och vila över mig.

Jag har hoppats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s