Som jag önskar

Min syster och hennes familj åkte åt ett håll, min styvsyster och mina föräldrar åt ett annat och min man åt ett tredje. Det blev bara jag och min förstfödda kvar på det som jag fortfarande tänker att måste vara världens vackraste plats. Och plötsligt, som ett skänk från ovan, somnade Ingrid helt och hållet hundraprocentigt smärtfritt för första gången sedan någon i vintras. Jag har därför fått en och en halv timme för mig själv vilket nog inte har hänt på hela sommaren. Jag kände för att ägna mig åt något halvuppbyggligt och såg ett avsnitt av gossip girl i väntan på att mamma och pappa återvänder och jag kan fråga om jag får ta glass och blåbärspaj och vaniljsås. 

Och så täcks jag klaga på att jag inte hinner läsa lika mycket som jag önskar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s