Osund triumf

Min plånbok blev helt kallt och fräckt stulen samtidigt som jag fick sommarlov. I min lathet och ledighet kom jag aldrig riktigt till skott med att införskaffa nya kort, till exempel körkort som ju kan vara bra att ha. Och tur det! För någon vecka sedan fick jag ett samtal om ett upphittat körkort som är mitt eget. Sedan dess vet min triumf inga gränser. Det känns som om min lathet och slapphet och tröghet belönades rikligen då jag sparade tid, krångel och pengar på att inte rusa iväg och åtgärda. Jag vet att det är en osund triumf – men det är ändå en triumf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s