Höjden av trötthet

Höjden av trötthet kan vara att somna flera gånger redan före halv tolv när det är ESC-kväll och att sedan slutligen ge upp kvart före tolv. Be mannen banda finalen så man kan se den på söndagmorgon, gärna sväva i ovisshet ett halvt dygn längre än alla andra.

Lite snopet är det ju att sedan vakna till strax före halv två på natten när vinnarlåten spelas och försöka tänka att det nog bara är världens längsta snabbgenomgång av bara en låt. Men sådana risker får man ta. Jag ångrar ingenting. Jag är trött nog ändå i dag och vill inte ens tänka på i vilket skick jag skulle vara nu om jag hade envisats igår.

Den här förkylningen är nog också ett tecken på att jag börjar nå höjden av trötthet. Jag fortsätter hosta och nöta näsdukar så det äter upp mitt samvete. Min kropp tvingar mig till en vila som verkligen inte är lik mig. I morgon är det två veckor sedan jag tog ett springsteg. Jag vill inte ens tänka på konsekvenserna.

Den här kvinnan behöver vila.

0 thoughts on “Höjden av trötthet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s