Jobbiga saker

Den här fredagen är antagligen den skönaste fredagen på väldigt länge. Det finns jobbiga saker, men inte ens de kan riktigt ta ifrån mig känslan av hur underbart det är med fredag och en ledig helg.

En av de mindre jobbiga sakerna i kategorin jobbiga saker är min nya hårfärg som nu har en vecka på nacken. Den ska åtgärdas i morgon. Jag är lite rädd att vi ska upprepa händelsen från våren 2007 när jag färgade håret fem gånger på fyra dagar. Fredrik är mycket rädd att vi ska upprepa händelsen.

Nästa gång mina kloka systrar säger att jag alltid ångrar mig när jag färgar mitt hår mörkt ska jag lyssna på dem före jag lägger färgen i håret. Nu har jag antecknat det. Kanske jag minns det den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s