Någon

Vi bor plötsligt på den mest välplogade gatan i hela huvudstadsregionen. Vi har inte flyttat, men någon har gjort ett helt fantastiskt jobb i vår gränd medan vi varit borta under den bara lite förlängda helgen. Och nu skulle jag vilja hitta denna någon och tacka för att vi tror på en snöfri framtid igen. Jag kan tänka mig att denna någon och denna någons arbetsgivare inte fått bara beröm den här vintern och förra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s