Ett så litet problem

Dagens misslyckade lunch blev ett så litet problem när jag i kväll blev bjuden på trerättersmiddag med två förtjusande kvinnor, två av mina favoriter bland finska män och tre danskar som alla gjorde ett gott första intryck. En lyckad kväll. Det är roligt att leva i en stad där det händer och sker en helt vanlig torsdagskväll.

 

För tillfället efterfestar jag ogenerat på en stor godispåse (desserten var nästan himmelsk men liten). Och samtidigt läser jag en artikel om hur man blir av med sitt sötsug för gott. Det tänkte jag bli. I morgon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s