Ett så litet problem

Dagens misslyckade lunch blev ett så litet problem när jag i kväll blev bjuden på trerättersmiddag med två förtjusande kvinnor, två av mina favoriter bland finska män och tre danskar som alla gjorde ett gott första intryck. En lyckad kväll. Det är roligt att leva i en stad där det händer och sker en helt vanlig torsdagskväll.

 

För tillfället efterfestar jag ogenerat på en stor godispåse (desserten var nästan himmelsk men liten). Och samtidigt läser jag en artikel om hur man blir av med sitt sötsug för gott. Det tänkte jag bli. I morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s