Spotta

Jag hade faktiskt trott att jag skulle spotta ur mig tiotals blogginlägg om dagen här på läger. Men det händer så många roliga saker. Jag hinner liksom inte med. Dessutom tror och hoppas jag att det händer så många roliga saker också i era liv att ni ändå inte skulle hinna läsa.

Med fast hand och kärlek och nåd leder vi lägret enligt bästa förmåga. Och med humor och genuin glädje. Vi vill verkligen vara här. Jag hoppas och tror att konfirmanderna känner av det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s