Debut

Detta var ingen vanlig kväll. Jag har debuterat som fondueätare. Jag var i gott sällskap och ändå livrädd för att göra bort mig genom att exempelvis tappa brödbitar i osten. Kanske för att husbonden hotade med att man i så fall måste kyssa alla runt bordet. Jag hyser visserligen ömma känslor för alla runt bordet, men det finns ju gränser. Ömma känslor hyser jag också för de två personer som möjliggjorde denna kväll genom att bakjoura efter att vår dotter gått in i sömnens land. Ett land jag också ska besöka nu.

Advertisements

0 thoughts on “Debut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s