Debut

Detta var ingen vanlig kväll. Jag har debuterat som fondueätare. Jag var i gott sällskap och ändå livrädd för att göra bort mig genom att exempelvis tappa brödbitar i osten. Kanske för att husbonden hotade med att man i så fall måste kyssa alla runt bordet. Jag hyser visserligen ömma känslor för alla runt bordet, men det finns ju gränser. Ömma känslor hyser jag också för de två personer som möjliggjorde denna kväll genom att bakjoura efter att vår dotter gått in i sömnens land. Ett land jag också ska besöka nu.

0 reaktioner på ”Debut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s