Tvära kast

Mina händer luktar bajs. Samma händer som jag bläddrar med när jag läser en bok om föräldrar och tonåringar. Och jag tänker att just det här är livet när det finns både ett stort och ett litet barn i huset samtidigt. Att jag ens stunden reder upp efter mindre framgångsrika blöjfria stunder och andra stunden funderar på hur jag bäst kan kommunicera med min blivande tonåring.

Det är ju onekligen tvära kast. Och tvära kast kan ju vara rätt slitsamma.

Å andra sidan kan tvära kast också vara rätt härliga. Vem behöver inte en paus från bajslukt och strulig kommunikation ibland, liksom?

För nästan ganska precis tre år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s