Tvära kast

Mina händer luktar bajs. Samma händer som jag bläddrar med när jag läser en bok om föräldrar och tonåringar. Och jag tänker att just det här är livet när det finns både ett stort och ett litet barn i huset samtidigt. Att jag ens stunden reder upp efter mindre framgångsrika blöjfria stunder och andra stunden funderar på hur jag bäst kan kommunicera med min blivande tonåring.

Det är ju onekligen tvära kast. Och tvära kast kan ju vara rätt slitsamma.

Å andra sidan kan tvära kast också vara rätt härliga. Vem behöver inte en paus från bajslukt och strulig kommunikation ibland, liksom?

För nästan ganska precis tre år sedan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s