En säng som inte är min egen

Att ha en svåger som min är att ha en svåger som på eget initiativ kommer hem med en kräm för extremely dry feet till en. Jag behövde den. Verkligen. Just därför är det lite vackert. Det är liksom en berättelse om en fantastisk svåger, om verkligt delat liv och om mina fötter.

I den ordningen.

Så i natt somnar jag med insmorda fötter. I en säng som inte är min egen. Inte heller min egen sommarsäng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s