Vi

Jag älskar dem mest av allt och något av det bästa med sommar är att få vara tillsammans mycket. Samtidigt har jag nu två dygn utan dem och det är balsam och salva och allt välgörande på en och samma gång.

Samtidigt som jag njuter från tårna av några hyfsat ensamma dagar så tänker jag att sommaren nog är tungt ensam för dem som alltid är mer ensamma än de egentligen vill vara. För alla dem som längtar efter att vara del av ett givet vi. Vad ska vi göra på midsommar? På semestern? Till helgen? Ikväll? Vi? Det är långt ifrån alla givet.

Även om jag vissa dagar – ibland många dagar – kan längta mig blå efter tystnad, toalettbesök i fred och lite gammal hederlig lugn och ro så vet jag att vara tacksam för det vi som är mitt. För att jag har några så underbara att ta paus från ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s